Júliusi bookhaul

Egy termékeny hónap lezárása

julius_brigi.jpg

Júliusban 18 könyvvel sikerült a könyvespolcaim gyarapítani, ami magamhoz képest elég soknak mondható és még engem is meglepett ez a szám.

Líra Hőségakcióban hazajött velem a Stroke, ami magánéleti esemény miatt keltette fel a figyelmem; és a Szupermarket, amit egy általam követett vlogger ajánlott. Az Apám a halálomat akarja, A titkos mama, A nyugati hadtest és A nő, aki máshol ébredt pedig csak úgy becsúsztak a kosaramba. 

Két Coop boltban szoktam megfordulni és néha kincsekre lelni, most A sötétség balkeze és a Hősök és ütközetek kötetek keltették fel a kíváncsiságom. Le Guin-re jó ideje kíváncsi vagyok, a II. világháború pedig újkeletű érdeklődés számomra. 

Moly.hu-n sikerült elcserélnem egy könyvemet egy Barbara Erskine kötetre - az írónő könyveit már nézegettem egy ideje -, remélem beváltja majd a hozzá fűzött reményeim. Szintén moly.hu-n jött velem szembe a St. Mary Krónikák 1., 2. és 4. része, ami a Galaktika nyereményjátékon megnyert Múlt vagy soha c. kötet előző részei lévén kihagyhatatlan ajánlatnak számítottak - még a 3. rész beszerzése várat magára és teljes lesz a sorozatom. A nyereménykönyvet ezúton is köszönöm a Galaktikának! 

Barátnőm általi vásárlás volt Megyeri Judit könyve, amit már ugyan e-könyvben sikerült megnyernem az írónőtől az új borítóval, de ez a kötet fizikailag megfogható formában sem hiányozhatott a polcomról; illetve a Róma, Róma, mely sikeres duplikált előrendelés révén került a polcomra. A Bilincsben és A sárkány szeme pedig szintén az ő szemfülessége által gyarapítja egyre növekvő King-gyűjteményemet. 

A Setét Torony sorozat 6. kötetére nehezen sikerült lecsapnom az új kiadásban, reális áron szinte beszerezhetetlen, így még nagyobb volt a boldogság, mikor mégis sikerrel jártam, ráadásul akciósan. 

Sajnos még egyik júliusi könyvem sem sikerült elolvasnom, de azért majd igyekszem!