Mike Menders - Házinyuszi

Hank-et Krisztin és a Macsó társaságában sikerült beszereznem közvetlenül Miklóstól - amit itt is nagyon köszönök neki - a dedikálásokat pedig imádom!
Egy szuszra olvasós volt - 24 órán belül "fel is faltam" ezt a majdnem 400 oldalas kötetet!

img_20201031_145957.jpg

Krisztint és Macsónk történeteit már volt szerencsém olvasni, így nem volt kérdés, hogy Hank történetét is meg kellett ismernem. Miklós stílusát, írásmódját nagyon szeretem, így ez a kötet sem okozott csalódást!

Az alapsztori a munkahelyi összegabalyodásról nem egyedülálló, sőt tucatszám akadnak könyvek a témában, de ha egy történet jól van megírva, mindig kapok valami pluszt ezekben a kötetekben - és ez Miklós írásainál számomra hatványozottan így van! Egyszerűen beszippant ahogy ír és nem tudom letenni a könyveit!

Az író szereplői mindig jelentős karakterfejlődésen mennek át a történeteiben, amit én nagyon szeretek és tudom, hogy a Házinyuszi még csak felvezetése a dolgoknak, de ha itt és most kellene őket minősítenem e kötet alapján, hát... Inkább kivárom a végét a végérvényes ítélettel, addig nem állok neki a sírásásnak...

Hank karaktere szinte folyamatosan irritált. Szexmániás keménycsávóból fél másodperc alatt volt képes pincsivé változni, ami nekem még a farokvezette agyával is sok esetben hihetetlennek tűnt - legalábbis az én fejembe ezek a megnyilvánulások és meghunyászkodások sehogy sem fértek bele. A perverziói számomra soknak tűntek, ahogy a "keljfeljancsi" is némely esetben; de persze nem lévén férfi agyam, a hitelességét nem cáfolhatom meg. A démonozásaitól viszont tikkelt a szemem rendesen - fele ennyi is sok lett volna számomra. A vége után kíváncsian várom, vajon mit lép ez a (jelenleg) nagy rakás szerencsétlenség...

Misty egy semmitérő, egomán, "hangulatkeringő" dög. Kihasználja, rángatja és alázza ezt az istenbarma szerencsecsomagot, ahogy épp kedve tartja. A világ nyolcadik csodája lesz, ha megkedvelem valaha is... 

A swinger ötlete nagyon tetszett, de a BDSM kicsit sok volt számomra ebben a történetben - alapesetben nincs bajom ezekkel a jelenetekkel, de valahogy itt sokalltam. Az elmúlt kb. fél évben ugyan a temérdek erotikával fűszerezett könyvek miatt még a két mondatnyi erotikától is viszolyogtam, ez a kötet úgy tűnik, végre kikúrált ebből az undorból.

Mindent egybevéve karaktereink negativitásai sem tudtak eltántorítani attól, hogy faljam a sorokat és szeressem ezt a könyvet. Egyszerűen jó volt olvasni és megfeledkezni a külvilágról!

Alig várom a következő kötetet, az események alakulását és hogy Miklós mit hoz ki két ilyen elfuserált idiótából!

A borító visszafogott és elegáns, Miklós ismét nagyot alkotott - egyszerűen imádom!

4,5/5